duminică, 24 martie 2013

Pulpe superioare de pui cu praz si masline

 Stiu ca suntem in post, dar nu ma pot abtine sa nu postez reteta asta.


Am invatat-o de la mama, care nu stiu de unde o stia :) .
Aveti nevoie de: pulpe superioare de pui, praz, masline, ulei de masline, sare, piper.
Pupele mele au fost cu os si piele, asa ca le-am dat intr-un clocot, am scos pielea si grasimea de pe ele. Tocati prazul grosier, nu trebuie tocat fin pentru ca se inmoaie prea tare si nu arata prea bine. Puneti o lingura de ulei intr-o cratita incinsa la foc mediu, adaugati prazul, pulpele si maslinele (feliate, in cazul meu). Adaugati sare si piper dupa gust, putin din apa in care ati fiert pulpele ( strecurata), acoperiti cu o folie de aluminiu sau un capac si lasati la foc mediu 30-45 minute. Daca dupa ce descoperiti cratita, nu a scazut apa suficient, mai lasati pe foc cratita fara capac pana mai scade. Gata! O reteta usoara si gustoasa, fara prea multe calorii.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu